Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus

  • Link kopiëren
Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus main image
Moeilijkheid
Medium
Voorbereiding
25 Minuten
Kooktijd
13 Minuten
Porties
2 personen
Een mooi, hartverwarmend lekker gerecht.
Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus ingredients
Pescotarisch
Omnivoor

Ingrediënten

  • Verse zeebaarsfilets 2
  • Mango 300 g
  • Paneermeel 120 g
  • Limoen 1
  • Gemalen walnoten 30 g
  • Verse marjolein 1 takje
  • Zout een snuifje
Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - video cover

Beschrijving

1. Trek de blaadjes marjolein van het takje en doe ze bij het paneermeel.
2. Voeg 2 eetlepels extra vierge olijfolie toe en meng.
3. Leg de filets op een snijplank, snijd ze in de lengte doormidden maar laat het onderste deel aan elkaar.
2. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step2
3. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step3
4. Wentel de visfilets door het paneermeel en druk zachtjes aan, zodat het paneermeel mooi blijft kleven.
5. Vouw de filet tot een vlecht en plaats vervolgens op de Crispplaat.
6. Gebruik het hoogste rooster en plaats de Crispplaat in de microgolfoven op het rooster.
4. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step4
5. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step5
6. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step6
7. Selecteer de functie CrispFry, gepaneerde visfilets, en druk op Start.
8. Snijd terwijl de vis gaart de mango doormidden, en verwijder het vruchtvlees.
9. Meng het vruchtvlees met het limoensap en een snuifje zout.
7. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step7
8. Gevlochten zeebaars met walnoten en mangosaus - step8
10. Serveer de visfilets met de mangosaus en bestrooi met gemalen walnoten.
Gerelateerde recepten