Een mooi, hartverwarmend lekker gerecht.
Ingrediënten
- Verse zeebaarsfilets 2
- Mango 300 g
- Paneermeel 120 g
- Limoen 1
- Gemalen walnoten 30 g
- Verse marjolein 1 takje
- Zout een snuifje
Beschrijving
1.
Trek de blaadjes marjolein van het takje en doe ze bij het paneermeel.
2.
Voeg 2 eetlepels extra vierge olijfolie toe en meng.
3.
Leg de filets op een snijplank, snijd ze in de lengte doormidden maar laat het onderste deel aan elkaar.
2.
3.
4.
Wentel de visfilets door het paneermeel en druk zachtjes aan, zodat het paneermeel mooi blijft kleven.
5.
Vouw de filet tot een vlecht en plaats vervolgens op de Crispplaat.
6.
Gebruik het hoogste rooster en plaats de Crispplaat in de microgolfoven op het rooster.
4.
5.
6.
7.
Selecteer de functie CrispFry, gepaneerde visfilets, en druk op Start.
8.
Snijd terwijl de vis gaart de mango doormidden, en verwijder het vruchtvlees.
9.
Meng het vruchtvlees met het limoensap en een snuifje zout.
7.
8.
10.
Serveer de visfilets met de mangosaus en bestrooi met gemalen walnoten.