Hartige bladerdeegtaart met mediterraanse zalm

  • Link kopiëren
Hartige bladerdeegtaart met mediterraanse zalm main image
Moeilijkheid
Gemakkelijk
Voorbereiding
25 Minuten
Kooktijd
Chefplus: 25 minuten
Supreme Chef: 25 minuten
Porties
4 personen
Een onweerstaanbare hartige taart, heerlijk als voorgerecht of gewoon als avondeten, en gemaakt met zalm, courgette en Robiola-kaas.
Hartige bladerdeegtaart met mediterraanse zalm ingredients
Pescotarisch
Omnivoor

Ingrediënten

  • Bladerdeeg, uitgerold 120 g
  • Gerookte zalm 50 g
  • Courgette 2
  • Robiola (italiaanse zachte kaas) 120 g
  • Eieren 2
  • Basilicum 1 blaadje
  • Tijm 1 blaadje
  • Knoflook 1/2 teentje
  • Bieslook 1 blaadje
  • Munt 1 blaadje
  • Witte peper een snuifje
  • Zout 1 snuifje

Beschrijving

1. Hak alle kruiden fijn en doe ze in een kom.
2. Voeg de Robiola-kaas, eieren, zout en peper en gesneden zalm toe.
3. Snijd de courgette in dunne plakjes en voeg toe.
4. Verwijder het papier van het bladerdeeg en leg het op de Crispplaat.
5. Doe de vulling erin en vouw de randen naar binnen.
6. Zet de Crispplaat in de microgolfoven, kies voor turbo hete lucht en stel de temperatuur in op 190°C gedurende 25 minuten.
7. Neem de vis, wanneer gaar, uit de microgolfoven en snijd in schijven, garneer met eetbare bloemen en verse kruiden en serveer.
Gerelateerde recepten