Een onweerstaanbare hartige taart, heerlijk als voorgerecht of gewoon als avondeten, en gemaakt met zalm, courgette en Robiola-kaas.
Ingrediënten
- Bladerdeeg, uitgerold 120 g
- Gerookte zalm 50 g
- Courgette 2
- Robiola (italiaanse zachte kaas) 120 g
- Eieren 2
- Basilicum 1 blaadje
- Tijm 1 blaadje
- Knoflook 1/2 teentje
- Bieslook 1 blaadje
- Munt 1 blaadje
- Witte peper een snuifje
- Zout 1 snuifje
Beschrijving
1.
Hak alle kruiden fijn en doe ze in een kom.
2.
Voeg de Robiola-kaas, eieren, zout en peper en gesneden zalm toe.
3.
Snijd de courgette in dunne plakjes en voeg toe.
4.
Verwijder het papier van het bladerdeeg en leg het op de Crispplaat.
5.
Doe de vulling erin en vouw de randen naar binnen.
6.
Zet de Crispplaat in de microgolfoven, kies voor turbo hete lucht en stel de temperatuur in op 190°C gedurende 25 minuten.
7.
Neem de vis, wanneer gaar, uit de microgolfoven en snijd in schijven, garneer met eetbare bloemen en verse kruiden en serveer.