Rosbief

  • Link kopiëren
Rosbief main image
Moeilijkheid
Medium
Voorbereiding
45 Minuten
Kooktijd
30 Minuten
Porties
4 personen
Rosbief is gebraden rundvlees, in deze variant gebakken in de microgolfoven of in de pan. Het vlees wordt in dunne plakjes gesneden en op smaak gebracht met het eigen kookvocht. Serveer zowel warm als koud.
Rosbief ingredients
Glutenvrij
Omnivoor

Ingrediënten

  • Rosbief 1 kg
  • Zwarte peper een snufje
  • Zout een snufje

Beschrijving

1. Kruid het rundvlees met peper en plaats het in een ondiepe microgolfovenbestendige schaal. Dek af en laat deze 10 minuten bakken bij 750 W.
2. Draai het vlees om en bak gedurende 15-20 minuten op 350 W.
3. Na het bakken bestrooien met zout en afdekken met aluminiumfolie. Even laten rusten voor te serveren.
Gerelateerde recepten