Recept gecreëerd door
Sophie Charlier
Ingrediënten
- Rol bladerdeeg 1
- Courgette 1
- Mosterd 1 theelepel
- Olijfolie een scheutje
- Citroenschil 1
- Parmezaanse kaas 2 eetlepels
- Kruiden (munt, peterselie, basilicum ...) en eventueel wat eetbare bloemen
- Peper en zout
Beschrijving
1.
Leg het bladerdeeg op de Crispplaat. Besmeer met mosterd.
2.
Snijd de courgettes in plakjes en schik ze op de taartbodem.
3.
Breng op smaak met zout en peper en besprenkel met olijfolie.
4.
Plaats de Crispplaat op het draaiplateau. Plaats 12 minuten in de microgolfoven met de Crispfunctie.
5.
Breng op smaak met de citroenschil en parmezaan.
6.
Versier met verse kruiden en eetbare bloemen.
7.
Je kunt deze taart warm of koud eten.